GULZIGE RONDLEIDINGEN EN GASTRONOMISCHE ONTDEKKINGEN

PROEF HET BESTE VAN BRUSSEL

Fijnproeversbezoek met vrienden met Brussel By Foot

En waarom zou u uw Brusselse ervaring niet combineren met culinaire en gastronomische ontdekkingen? Probeer onze fijnproeverstochten! Wij bieden de beste gulzige rondleidingen door Brussel !

Brussels By Foot neemt u mee op ontdekkingstocht naar de beste ambachtslieden en de meest emblematische bars en restaurants van de stad!

Laten we samen uw ervaring op maat organiseren: u kiest het thema, en u besluit de opties die u het meest inspireren te integreren. Een proeverij van pralines, bieren of delicatessen, een aperitief en/of een brusseleir maaltijd op het einde van het bezoek? Wij creëren, moduleren en regelen dit alles samen om van uw bezoek aan ons een unieke ervaring te maken!

Zie hieronder enkele voorbeelden van wat wij u kunnen bieden. Dit zijn alleen maar ideeën: Fijnproeversbezoeken kunnen vele vormen aannemen! Vertel ons over uw ideeën, uw wensen en uw projecten…

Gulzige rondleidingen, aperitief, restaurant, of allemaal door elkaar?

Aperitief en Proeverij van bieren en vleeswaren tijdens een rondleiding met Brussels By Foot

Proeverijen van bier, vleeswaren, chocolade,…

Onze rondleidingen zijn zo ontworpen dat er altijd een chocolatier of een bistro op de route aanwezig is 😀

Wat dacht u van een korte pauze tijdens het bezoek? We hebben de beste geselecteerd en we zullen je hun werk laten zien. Bier, chocolade en vleeswaren? Of gewoon chocolade? We bereiden uw route samen voor, en we passen onze bezoeken indien nodig enigszins aan!

Privé rondleiding – Prijs: vanaf 12 € / pers – Duur: vanaf 2u30

Aperitief en restaurant aan het einde van de rondleiding met Brussels By Foot. Einde van de teambuilding met een proeverij van bier en vleeswaren.

Aperitief of restaurant… Of allebei !

Na een mooie wandeling in de stad is er niets beter dan samen aan een goede tafel te zitten!

Vertel ons wat u wilt eten, wij kennen het etablissement dat u tevreden kan stellen.

Wij zorgen voor alles! We vinden het restaurant of de bar van je dromen voor je, we reserveren een tafel voor je en we brengen je erheen. Er is zelfs een kans dat we de stoel voor je vasthouden 😉

Privé rondleiding – Prijs: vanaf 12 € / pers – Duur: vanaf 2u30

Organisatie van 3 dienstwandelingen door Brussels By Foot. Neem het voorgerecht, het hoofdgerecht en het dessert in 3 verschillende restaurants

3-Gangen wandeling

Geniet van voorgerecht, hoofdgerecht en dessert in 3 verschillende restaurants langs de route.

…integreer je menu in een rondleiding. Voorgerecht, hoofdgerecht en dessert… 2, 3 of 4 gangen, wij stellen uw dagmenu à la carte samen!

Neem het voorgerecht in een gastro, het hoofdgerecht in een brasserie en het dessert in een oude authentieke bistro… Of het Italiaanse aperitief, het Aziatische voorgerecht en het Indiase gerecht, waarom niet 😉

Privé rondleiding – Prijs: vanaf 12 € / pers – Duur: vanaf 2u30