GROEPRONDLEIDINGEN EN TEAMBUILDINGSORGANISATIE

Oplossingen voor alle groepen

Groep gearresteerd in de Kroonluchtersstraat in de Marollen tijdens het bezoek aan Brussel 1000 jaar strijd van Brussel By Foot

Op zoek naar een groepsactiviteit of teambuilding in Brussel ? Doorheen zijn geschiedenis en specifieke verzoeken van klanten, heeft Brussels By Foot zich gespecialiseerd in het creëren van op maat gemaakte ervaringen voor groepen.

Dankzij een zekere expertise en een goed gevuld adressenboek kunnen we vandaag rondleidingen en activiteiten aanbieden die specifiek zijn ontworpen voor uw groep op basis van uw verzoeken en uw wensen !

Elk bezoek kan worden geleid in het Frans, Engels, Nederlands of Spaans. We passen de inhoud en toespraak indien nodig ook aan de groep aan. School, jeugd, taal-leergroep,…

Op basis van een eenvoudig verzoek en een korte uitwisseling creëren we samen uw ervaring !

1. KIES EEN THEMA

Demonstratie tijdens de Slag om de Marollen in 1969. We praten over deze sociale strijd tijdens het bezoek aan Brussel 1000 jaar strijd van Brussel By Foot

BRUSSEL : 1000 JAAR STRIJD

Herleef, de tijd van een wandeling door de smalle straatjes, de grote stedelijke en sociale strijden die Brussel hebben gemaakt tot wat het vandaag is.

Stromae. Brusselaar worden opgeroepen tijdens de rondleiding van Brussels By Foot

BRUSSELEIRS VAN GISTEREN EN VANDAAG

Ontdek de goede, de slechte, de mooie en de lelijke… Al diegenen die Brussel hebben gemaakt sinds Brussels bestaan en tot vandaag !

toneel van misdaad

BRUSSEL TONEEL VAN MISDAAD

Hou je vast aan je ingewanden. We nemen je mee langs enkele van de gruwelijkste misdaden die Brussel in de 19de en 20ste eeuw troffen.

Niet aanbevolen voor kinderen onder de 12 jaar.

2. KIES EEN FORMULE

Rondleiding Brussel 1000 jaar strijd in de Marollen van Brussel By Foot

“Catalogus” rondleiding

Men moet niet altijd ver zoeken om een goed moment te beleven…

Bent u eerder « Sociale strijden » of « Bekende Brusselaars ? Kies één van onze rondleidingen en we privatiseren het voor u.

​We kunnen de rondleiding ook korter maken, langer , een thema verdiepen of zelfs verschillende rondleidingen mengen…

Chocoladeproeverij bij Frédéric Blondeel tijdens een bezoek van Brussels By Foot

Gulzige rondleiding

De meest gevraagde formule.

Vul uw bezoek aan met één of meerdere « degustatie haltes ».

Ons adressenboek bevat de beste ambachtslieden van Brussel. Wij organiseren de pauzes voor u, waarbij we de “Brusselse terroir” voorstellen : proef de beste chocolaatjes in Brussel, test curiositeiten zoals de Pottekeis of de Bloempanch en sluit het bezoek af met een degustatie of een blinde test van Brusselse en Belgische bieren.

Aperitief op het einde van het bezoek en teambuilding voor deze grote groep met Brussels By Foot

All-in rondleiding

Vip-Service !

Een restaurantje na je bezoek, een aperitief, een museumbezoek of een escape game, wij zorgen voor de organisatie van uw dag van A tot Z !

3-gangenwandeling met Brussel By Foot. Voorgerecht, hoofdgerecht en dessert in 3 verschillende restaurants

3-Gangen wandeling

Geniet van een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert in 3 verschillende restaurants tijdens de rondleiding !

Integreer uw menu volledig aan een rondleiding. Voorgerecht-hoofdgerecht, hoofdgerecht-dessert… 2,3 of 4 gangen, wij creëren uw menu van de dag ‘à la carte’ !

Neem een hoofdgerecht in een gastronomisch restaurant, het hoofdgerecht in een Brasserie en de koffie in een oude bistro… of een apéritief ‘à l’Italienne’, een Aziatisch voorgerecht en een Indisch hoofdgerecht, waarom niet !

3. CONTACTEER ONS